Ben je nieuwsgierig waar en hoe jouw bruiloftdecoratie wordt gemaakt? Ik heb een hele mooie lichte werkruimte waar ik alles voor mijn webshop kwijt kan inclusief mijn machine, superfijn! Ik ben in het bezit van een laser snij-en gravermachine, hiermee wordt bijna alle decoratie gemaakt. Hieronder neem ik je mee in het maakproces.

Werkruimte​  Werkruimte

 

STAP 1:
​De eerste stap is het ontwerp van het artikel via de computer, met de juiste instellingen geef ik aan wat er gesneden moet worden en wat gegraveerd moet worden, vervolgens stuur ik het ontwerp naar de machine.


STAP 2:
​Ik pak een plaat berkenhout en beplak deze met papiertape en strijk dit goed glad. Ik gebruik papiertape zodat de rookopslag die vrij komt (als de machine gaat graveren en snijden) hier grotendeels op terecht komt en niet direct op het hout.
 

​STAP 3:
Ik leg de plaat in de machine, bepaal de dikte/hoogte van het materiaal en laat de machine de juiste begin positie aannemen en druk vervolgens op start. De machine begint met de ingestelde opdracht.
lasermachine  graveren  

​STAP 4:
Ik haal de tape van het hout af, schuur nog wat plekjes bij en borstel het stof eraf.
    

STAP 5:
​De laatste stap is het klaarmaken van jouw bestelling; inpakken en een handgeschreven kaartje toevoegen. Vervolgens gaat het in een envelop of doosje en komt het jouw kant op!
inpakken  


​Deze foto's zijn gemaakt door Eefje van Dongen fotografie.

© 2014 - 2021 Vier de Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel