Hoi! Ik ben Michelle, het gezicht achter Vier de Liefde. Ik ben een enthousiaste meid van 30 jaar met een passie voor creatief bezig zijn. Een jaar geleden ben ik voor de liefde verhuisd, nu woon ik samen met mijn vriend in een dorp (Rosmalen) naast Den Bosch. Ik vind de liefde iets moois en bijzonders, wat is er dan leuker om creativiteit en liefde samen te brengen en een bijdrage te mogen leveren aan de mooiste dag van jullie leven?!
Als klein meisje was ik al in de weer met knutselwerkjes en vaak met mijn handen bezig. In die tijd speelde ik ook graag een prinses, inclusief bijbehorende jurk. Jaren later deed ik voor mijn mode-commercie opleiding een afstudeeropdracht over bruidsmode. Sindsdien ben ik om en wil ik altijd even een kijkje nemen in de etalage van bruidsmode zaken. Ik heb ondertussen niet zo heel veel meer met jurken als dat ik als klein meisje had maar stiekem zou ik wel graag willen trouwen en zo'n mooie dag willen beleven.
Als creatieveling doe ik overal inspiratie op en ben ik vaak nieuwe ideeën aan het uitwerken, zo kwam ik op internet steeds vaker originele kaartjes en labels tegen. Dit wilde ik ook gaan maken! Vervolgens ben ik prints gaan ontwerpen en de labels werden een feit. Steeds vaker kwam de vraag of ik ook (bedank)labels voor bruiloften kon maken, natuurlijk kan dat! Zo is het balletje gaan rollen en is Vier de Liefde ontstaan. Inmiddels is mijn assortiment verandert, de labels maak ik niet meer, maar ook uitgebreid met heel veel andere mooie artikelen die ik maak met behulp van mijn lasersnij-en graveermachine.
Met Vier de Liefde wil ik jou graag blij maken met de allermooiste bruiloftdecoratie – de finishing touch- om zo van jouw bruiloft een droombruiloft te maken.

Let new adventures begin...


Mijn persoonlijke favorieten:


  
Chocola, het liefst witte                                          Smoothies                   Vakanties & reizen                                                  Mijn paard

© 2014 - 2021 Vier de Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel