Doordat ik veel gepersonaliseerde artikelen verkoop werk ik niet met een voorraad. Als je een order plaatst worden de artikelen daarna voor jou gemaakt. Hierdoor, en doordat ik alles zelf met liefde en aandacht maak, komt een wat langere levertijd tot stand.

De levertijd staat bij elk artikel vermeld, deze gaat in na ontvangst van betaling. Indien je artikelen besteld met verschillende levertijden dan geldt de langste levertijd (omdat alle artikelen van een order in één keer worden verzonden).

Als jouw order is verzonden ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Nog geen bevestigingsmail van de verzending ontvangen? Dan is jouw order nog in behandeling.

​Kortere levertijd / spoed order? ​Heb je jouw artikelen eerder nodig dan de bij het artikel vermelde levertijd? Stuur dan vóórdat je een order plaatst een mail (met daarin wat je zou willen bestellen) naar info@vierdeliefde.nl om te informeren of een kortere levertijd op dat moment mogelijk is. Ik ben genoodzaakt om extra kosten te rekenen voor orders met een kortere levertijd, deze worden berekend aan de hand van de grootte van jouw gewenste order. Als ik jouw gewenste order eerder kan verwerken dan geef ik vooraf de kosten door en daarbij de instructies hoe je deze extra kosten af kunt rekenen. LET OP: Een kortere levertijd/spoed order houdt alleen in dat ik jouw order sneller maak dan de normale levertijd. Het wordt niet sneller verwerkt bij PostNL, op hun levertijd heb ik geen invloed.

Tijdens drukte kan het voorkomen dat de levertijd langer wordt, dit zal dan op de website vermeld worden.

Sorteer op
  • Kortere levertijd / Spoed order
    Kortere levertijd / Spoed order
© 2014 - 2021 Vier de Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel