Persoonlijk ontwerp

Heb je iets in gedachten maar kan je niet vinden wat je zoekt? Of heb je in de webshop een artikel gezien wat je aanspreekt maar wil je iets aangepast hebben? Geen probleem, in beide gevallen kan ik je helpen! Doordat ik alle artikelen zelf ontwerp en maak is het altijd mogelijk om het artikel aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat aanpassen, gebruik van ander lettertype, figuur toevoegen of weglaten, andere vorm. Een artikel naar jouw wens, van begin tot eind, maken vind ik ook erg leuk om te doen. Ik ontvang graag jouw creatieve voorstel, waar nodig kan ik je adviseren zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Voor een persoonlijk of aangepast ontwerp reken ik ontwerp/aanpassingskosten, deze variëren van een paar euro voor een kleine aanpassing tot een hoger bedrag voor een volledig nieuw artikel. Maar dat is het waard toch?! Want dan heb je wel iets wat volledig bij jou past en naar jouw wens is gemaakt :)

Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@vierdeliefde.nl Benieuwd naar wat ik eerder voor klanten heb gemaakt? Bekijk dan mijn portfolio.

Sorteer op
  • Ontwerp / Aanpassingskosten
    Ontwerp / Aanpassingskosten
© 2014 - 2021 Vier de Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel