Algemene Voorwaarden
1.1 Algemeen
Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

2.1 Prijs
Alle genoemde prijzen zijn in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

2.2 Bestellen
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Vier de Liefde een bevestigingsmail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

2.3 Betalen
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan via iDEAL of op rekeningnummer NL84KNAB0721935443 tav Michelle Spaan. Vermeld aub ALTIJD uw order/factuurnummer hierbij. De gegevens ziet u in de orderbevestiging, deze ontvangt u per email nadat u uw bestelling heeft geplaatst.
Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op onze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling.
U kunt uw bestellling af komen halen als u in de buurt woont van Rosmalen, dit kan alleen op afspraak. Uiteraard komen er dan geen verzendkosten bij.

De levertijd staat vermeld bij het artikel, deze gaat in na ontvangst van betaling. Indien je artikelen besteld met verschillende levertijden dan geldt de langste levertijd (omdat alle artikelen van een order in één keer worden verzonden). Heb je bepaalde artikelen van je bestelling eerder nodig dan kan je hiervoor een aparte/extra bestelling plaatsen.
Tijdens drukte kan een langere leveringstermijn gelden, dit zal dan vermeld worden op de website.
Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding of het recht uw bestelling te annuleren/ de overeenkomst te ontbinden

2.4 Eigendomsvoorbehoud
De artikelen blijven eigendom van Vier de Liefde totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

2.5.1 Verzenden
Zodra wij uw bestelling verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.

2.5.2 Verzendkosten
De verzendkosten zijn zoals aangegeven op de pagina onder Info & contact--> verzendkosten

Om kosten te besparen hergebruiken wij verpakkingsmateriaal. Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig.

3.1 Retourrecht
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 kalenderdagen te retourneren. Het zichttermijn gaat in op de dag dat u de artikelen heeft ontvangen. U dient Vier de Liefde vooraf per email (info@vierdeliefde.nl) te informeren over de retourzending. Vier de Liefde bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Vier de Liefde, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Vier de Liefde het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (mits de gehele order retour wordt gestuurd) retour op uw bankrekening. Indien u een deel van de order retour stuurt (en een deel houdt) wordt het aankoopbedrag van deze artikelen retour gestort (exclusief de verzendkosten). Dit wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen gedaan.

LET OP: artikelen die speciaal voor u besteld, naar uw wens gemaakt zijn en/of met uw naam erop worden niet door ons retour genomen.

Maat- en kleurverschil
Ondanks onze duidelijke artikelbeschrijving en foto`s kan het kan voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site.
Bij houten/gegraveerde artikelen kunnen er bruine/gele plekjes te zien zijn. Ondanks dat wij onze uiterste best doen om deze plekjes te voorkomen kan het mogelijk zijn dat dit wel te zien is. Dit is rook opslag en niet altijd volledig te voorkomen.

4.1 Annulering
Vier de Liefde heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.
Ook u als koper heeft het recht een bestelling binnen 7 dagen per email te annuleren.

5.1 Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailings.

6.1 Wijzigingsrecht
Vier de Liefde behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

7.1 Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van Vier de Liefde mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Vier de Liefde.

8.1 Toepassing van recht
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Vier de Liefde, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2021 Vier de Liefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel